Reeds sinds haar ontstaan in 1863 is Casters-Landtmeters een familieonderneming. Dankzij een zeer klein verloop door de jaren heen is een unieke en waardevolle know-how opgebouwd, waardoor zij zich thans profileert als een expert in hijsoplossingen.

Ivan De Vroey, Zaakvoerder

Email: ivan.devroey@caslan.be
De zaakvoerder, Ivan De Vroey, staat reeds 35 jaar aan het stuur van de onderneming. Een groot deel van de interne expertise ligt dan ook bij hem. Hij streeft naar simpele en veilige oplossingen voor alle hijsproblemen en een uitstekende service.

Frieda Momerency, Boekhouding

Email: frieda.momerency@caslan.be
Frieda is reeds meer dan 30 jaar verantwoordelijk voor de vlotte afhandeling van de boekhouding. Voor een praktische vraag omtrent facturen kan u steeds bij haar terecht!

Jos Heyrman, Verkoop

Email: jos.heyrman@caslan.be
Jos is reeds meer dan 25 jaar actief bij Casters-Landtmeters en is een onmisbare schakel in het plaatje van de onderneming! Dankzij zijn kennis van de producten, zijn creativiteit in het vinden naar oplossingen voor hijsproblemen en zijn joviaal karakter wordt u door hem vlot, professioneel en snel geholpen.

Alexis De Vroey, Verkoop

Email: alexis.devroey@caslan.be
Alexis is de jongste kracht in de onderneming, wat hij als een uitdaging beschouwt. Zijn inzicht en creativiteit brengt hij enthousiast in praktijk bij sjor- en hijstechnieken om aldus de continuiteit van de onderneming te verzekeren.

François Claeskens, Marketing & Verkoop

Email: francois@caslan.be
François heeft al heel wat jaren ervaring in de Marketing. De know-how die hij heeft opgebouwd, zal hij kunnen toepassen op een groot aantal projecten die worden gelanceerd binnen het bedrijf. Door welgerichte marketingacties op te stellen, hoopt hij nog meer te kunnen inspelen op de behoeften van de klant.

HET BEDRIJF

Casters-Landtmeters brengt sinds 1863 oplossingen voor uiteenlopende hijs- & hefproblemen aan klanten uit diverse sectoren. Naast de levering van het standaard gamma van hijsmaterialen zoals staalkabels, kettingen en hijsbanden worden, dankzij een know-how van meer dan 150 jaar en een voortdurend streven naar service en degelijkheid, ook dagelijks kwalitatieve en veilige oplossingen op maat uitgewerkt.